Функции и предимства на климатиците

1
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

Съвременните японски климатици идеално се вписват в най-новите изисквания за технологичен дизайн. Те имат следните предимства:
- Модерен дизайн и нисък шум, патентованият моден дизайн, малкият профил и ниският шум правят помещението по-комфортно.
- Здравословно въздействие, въздушен филтър отстраняващ праха.
- Нощен режим, когато климатика е в нощен режим стайната температура се настройва автоматично за по-голям комфорт и енергоспестяване.
- Дистанционно управление

Защитни функции:
Защитните функциите удължават живота на климатика и осигуряват по-голям комфорт при работата му
- Забавено стартиране на компресора – компресора ще рестартира своята работа след три минути (пет минути в режим “отопление”) след спирането му или при изключване на захранването, запазвайки баланса на налягането в охлаждащата система.
- Размразяване – Външният топлообменник може да замръзне ако външната температура е ниска а влажността е висока. В този случай само размразяващата функция се включва за време от три до десет минути, а вентилаторите на външно и вътрешно тяло се изключват
- Защита от топлинно претоварване – Когато температурата на вътрешното тяло е много висока, се включва защитата за топлинно претоварване и вентилатора на вътрешното тяло автоматично преминава в режим на по-високи обороти. Вентилаторът на външното тяло и компресорът могат да прекратят своята работа. Когато температурата на тръбите достигне номинална стойност, защитата за топлинно претоварване се изключва и вентилаторът на вътрешното тяло преминава в нормален режим на работа.
- Предпазване от замръзване – За да предпази вътрешното тяло от замръзване и изсушаване на въздуха, компресора и вентилатора на външното тяло спира, а вентилаторът на вътрешното тяло автоматично преминава на високи обороти. При спиране на захранващото напрежение климатикът автоматично спира работа, а при възстановяване на захранването климатикът автоматично се включва в режим на изчакване. За да започне своята работа той трябва да се включи от дистанционното управление.
Добави файлове