За Нас

ВарнаКлима - доказан и надежден партньор!

Всички употребявани климатици се рециклират обстойно в сервизната база на фирмата и се предлагат на българския пазар с три годишна гаранция (задължителни са две платени профилактики за три годишния период). Моделите които можете да намерите в нашата мрежа са произведени от реномираните фирми: MITSUBISHI, DAIKIN, NATIONAL/PANASONIC, TOSHIBA, SANYO, FUJITSU, SHARP. Рециклираните инверторни климатици, които внасяме, са изключително подходящи за жилищни или офис помещения. От лятото на 2008 година в нашите магазини можете да намерите хиперинверторни  климатици. За тези модели може да се каже, че са аналог на чисто новите японски хиперинверторни климатици, които предлагаме и биха задоволи и най-капризните клиенти търсещи изключително качество на приемлива цена. Повече информация за конкретните технически параметри и цени можете да намерите като използвате менюто за “рециклирани климатици”.

ВарнаКлима притежава собствена сервизна база и високо квалифициран колектив. За последните 15 години се е доказала като надежден партньор в целия процес - от доставката до качествения монтаж и сервиз. Употребяваните японски климатици, които фирмата внася, биват обстойно рециклирани и сервизирани преди да бъдат пуснати за продажба.


ВарнаКлима... самият факт, че гаранционният срок, както на новите, така и на рециклираните японски климатици е 3 години, говори за високото качество и надеждност на продукта. Дългогодишният опит в сервизирането на климатична техника, отличният гаранционен и извънгаранционен сервиз са в основата на успеха и доброто име на фирмата.

ВарнаКлима разполага със собствени магазини и сервиз в градовете Варна, Добрич, Шумен и Бургас, а освен това има изградена дилърска мрежа в цялата страна. Повече информация за конкретните партньори може да намерите в секция Контакти.Собствен сервиз

За непрекъсната работа на Вашия климатик, имаме собствена сервизна база и високо квалифициран колектив.

3 години ГАРАНЦИЯ

Всички климатици закупени от нас имат 3 годишна гаранция. Без изключение!

Директен вносител

Работим директно с японски износители, за да сме сигурни, че качеството е на ниво!

© 2015 Всички права запазени