Услуги предлагани от ВарнаКлима

В магазините на ВарнаКлима, както и на нашите дилъри, ще намерите цялостно обслужване и дългосрочно партньорство.

Ще ви предложим консултация от специалист в областта на климатичната техника, за да определим идеалния за вас климатик, според вашите желания и особеностите на помещението, където ще се монтира климатикът.

При необходимост ще извършим и професионален оглед от специалист на обекта или обектите, където ще се монтират климатиците.

Основната ни дейност е по вноса и продажбата на качествени енергоспестяващи климатици. Предлагаме голямо разнообразие от марки, модели и производители - оригинални японски рециклирани климатици (японски климатици втора употреба), оригинални нови японски климатици, конвенционални и инверторни.

Предлагаме също и монтаж не само на климатици закупени от нас, но и на климатици закупени от други фирми. Разбира се, монтажът се извършва от специалисти с нужния опит и квалификация, затова няма значение дали климатикът, който сте закупили е нов или втора употреба (рециклиран); инверторен или конвенционален; японски, китайски или друг, услугата по монтажа ще бъде извършена бързо и компетентно.

Общи условия за монтаж

Следващата стъпка е сервизната дейност, свързана с обслужването на наши и чужди климатици. Получавате поддръжка, ремонт, диагностика на климатика, гаранционен и извънгаранционен сервиз, на място в дома ви или в сервизната ни база.

Собствен сервиз

За непрекъсната работа на Вашия климатик, имаме собствена сервизна база и високо квалифициран колектив.

3 години ГАРАНЦИЯ

Всички климатици закупени от нас имат 3 годишна гаранция. Без изключение!

Директен вносител

Работим директно с японски износители, за да сме сигурни, че качеството е на ниво!

© 2015 Всички права запазени