Нов климатик DAIKIN PERFERA FTXM50R

Техническа характеристика на Нов климатик DAIKIN PERFERA FTXM50R

Нов климатик DAIKIN PERFERA FTXM50R
Производител:
Модел: PERFERA FTXM50R

Програма лоялен клиент: Върнете стария климатик за отстъпка от 150 или 200 лв. Вижте повече тук
 • Хиперинвертор
 • COP: 4.00
 • от 32 - 40 m2
  Препоръчителна квадратура
 • 1450 W
  Номинална консумация (отопление)
 • 3 години гаранция
4198 лв.
* Посочената цена не включва монтаж. Вижте повече тук.
Име
Фирма
Email
Телефон
Запитване
Enquiry must be between 10 and 3000 characters!

Моделът  се отличава с:

 • Интелигентно око за две зони - Тази функция е изключително важна за осигуряване на оптимална здравословна среда. При засичане на присъстващи лица в помещението въздушната струя автоматично променя посоката си към зона, различна от тази, в която са засечените хора. По този начин се предотвратяват директните студени течения, които причиняват дискомфорт или студени крака. Ако в помещението не бъде регистрирано присъствие на хора за 20 минути, този модел климатик автоматично ще превключи на енергоспестяваща функция, която променя зададената температура, за да намали консумацията на електричество. В същото време се запазват комфортните температурни условия в стаята, като се повишава енергийната ефективност
 • Интелигентно око за няколко зони - Климатизаторите имат възможност да насочват автоматично въздушния поток встрани от засечени в стаята лица. Така се избягва всяка възможност за дискомфорт, който може да бъде причинен от студен въздушен поток директно към тялото на някой от присъстващите.
 • 3-D въздушен поток - Тази функция осигурява еднаква температура в цялата стая, с което се постига перфектно разпределение на въздуха. Климатици Daikin, които разполагат с тази опция, предоставят възможност да регулирате въздушния поток в различни посоки; нагоре, надолу, наляво или надясно. Настройването на въздушната струя се извършва или според предпочитанията на потребителите, или автоматично.
 • Режим Сън - Осигурява безшумна работа във вашата спалня, като запазва ефективността на климатизатора и осигурява пълен комфорт по време на сън. Вътрешните тела се отличават с изключително тих режим на работа, който е едва доловим.
 • Възможност за онлайн управление - Модулът на Daikin ви позволява да контролирате вашия климатик от всяка точка на света, по всяко време на деня или през нощта, от компютър, смартфон или таблет.
 • Седмичен таймер - Седмичният таймер позволява да зададете до четири работни периоди в денонощието, седем дни в седмицата. Освен удобство, функцията спомага за намаляване на сметките ви за електроенергия.
 • Режим пълна мощност - Режим пълна мощност ви позволява да отоплите или охладите дадено помещение изключително бързо. Когато се достигне зададената температура, климатизаторът автоматично превключва на нормален режим на работа, за да се намали консумацията на електроенергия.

Характеристики
COP 4.00
Препоръчителна квадратура кв.м. 32 - 40
Охладителна мощност kW 1.7-5.3(5.02)
Отоплителна мощност kW 1.7-6.5(5.8)
Номинална консумация (охлаждане) W 1360
Номинална консумация (отопление) W 1450
Последно разглеждани
© 2015 Всички права запазени