История на климатиците Fujitsu

Fujitsu – в превод от японски език означава “покоряване на планината Фуджи”


Fujitsu General Ltd. е крупен Японски концерн, създаден през 1936 в гр. Кавазаки, специализиран в производството на климатична техника. Основна цел на компанията е разработката и производството на високотехнологични продукти.


Производствената линия на компанията обхваща широката гама от конвенционални сплит системи- стенни, касетъчни, канални до системите от най-ново поколение - VRF (Variable Refrigerant Flow), даващи съвременно решение за климатизация на административни и обществени сгради, хотели и др.
Акцентът за 2006 г. отново е поставен върху инверторните технологии. „V-PAM” контрол, „DC” мотор и „DC” компресор са само част от подобрените енергоспестяващи и шумови характеристики на системите.


Пречистването на въздуха също заема важно място в разработките на производителя. Новост в тази насока е UV - стерилизиращата лампа и плазменият филтър, осигуряващи оптимално пречистен и йонизиран въздух

Можете да разгледате всички нови климатици Fujitsu, които предлагаме, със снимки, технически характеристики и ценитук >>

Добра алтернатива са също и рециклирани климатици Fujitsu, вижте ги тук >>

Последни статии
© 2015 Всички права запазени